Veel gestelde vragen

Van welk materiaal zijn de sieraden gemaakt?

Wij vinden kwaliteit heel belangrijk en daarom werken wij met kwalitatieve materialen. Vaak zegt de prijs van het product hoe kwalitatief het is.

Elk sieraden is afgewerkt met stainless steel metaal. Wij werken met verschillende soorten kralen. Wanneer er in de product omschrijving Stainless steel staat, betekend dit dat ook de kralen niet zullen verkleuren. 

Wanneer er geen stainless steel in de omschrijving staat, betekend dit vaak dat het een goedkoper product is. Ook dit product is afgewerkt met stainless steel metaal. We kunnen hierbij alleen niet garanderen dat ook de kralen lang hun kleur zullen behouden. Bij deze sieraden raden we dan ook aan ze buiten het water te houden en niet in contact te laten komen met parfum. 

Alle zilveren en gouden kralen zijn ook van stainless steel en zullen ook niet verkleuren. 

Kunnen de sieraden tegen water?

Wij raden altijd aan het sieraad buiten water te houden voor zo'n lang mogelijke levensduur.

Stainless steel sieraden zijn over het algemeen beter bestend tegen water en zullen niet snel verkleuren. 

Kan ik mijn eigen sieraad samenstellen?

Het is zeker mogelijk een gepersonaliseerd product samen te stellen. Bijvoorbeeld wanneer je een sieraad in een ander kleur wilt of met een ander bedel. 

Wanneer je een gepersonaliseerd sieraad wilt bestellen, kun je het best ons even een mail of dm via instagram sturen. Dan kunnen wij vervolgens kijken wat we voor je kunnen doen. 

Mijn sieraad is kapot, wat moet ik nu doen?

Wij vinden kwaliteit heel belangrijk, maar het kan zijn dat er soms een sieraad kapot gaat. 

Wanneer je een sieraad hebt besteld en het beschadigd binnen komt, kun je ons het best even een mail sturen met daarbij een foto van het kapotte product. Wij zullen je dan wanneer voorradig een nieuw product van opsturen. 

Wanneer je sieraad na enige tijd kapot is gegaan kun je ons ook een mail sturen met daarbij een foto. Wij zullen je klacht dan beoordelen en kijken of we een geschikte oplossing kunnen vinden. 

Kan ik promoter worden?

Wij gaan niet in op promoter verzoeken. Wij benaderen zelf onze promoters.