Retourneren

Je bestelling retourneren

Als je om welke reden dan ook je online aankoop wenst te retourneren, dan kun je ongebruikte artikelen aanmelden als retour binnen 7 dagen na ontvangst. Vervolgens heeft u nogmaals 7 dagen om het product retour te sturen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Het product dient ongedragen en onbeschadigd teruggestuurd te worden in zijn originele verpakking. Als het artikel niet aan de voorwaarden voldoet kunnen we de retour niet accepteren. Lees bij "hoe meld ik mijn retour aan" hoe je je retour kunt aanmelden.

Let op: Verzend het NIET zomaar terug naar het afzend adres. Als je dat wel doet komt jouw retour niet in ons systeem te staan en wordt hij niet verwerkt. Meld eerst je retour aan voordat je het terugstuurt.

 

Retourzendingen worden niet geaccepteerd indien:

• het artikel is gewassen en/of gedragen 

• aangehechte labels verwijderd zijn

• het artikel is beschadigd

• het artikel te laat bij ons binnenkomt of niet is aangemeld.

Hoe meld ik mijn retour aan? 

Je kan je retour aanmelden door contact op te nemen via onze mail: happylittlethings.nl@gmail.com .Vermeld hierin je order nummer en het product dat je wil retourneren. Vermeld eventueel ook de reden van retourneren, zo kunnen we onze kwaliteit verbeteren.

 

Brievenbus / Pakket

De retourkosten zijn voor eigen rekening. De kosten van het retourneren hangen af van het pakket formaat ( brievenbus of pakket ) en de vervoerder. De koper dient zelf de postzegel of het retourlabel aan te maken en het vervolgens zorgvuldig op het pakket te plakken. Let op: sieraden dienen weer goed verpakt te worden in hun originele verpakking, dus niet in een simpele envelop. 

Afhandeling van de retourzending

Zodra het retour gestuurde artikel bij ons is verwerkt, ontvang je hierover automatisch bericht. 

Binnen 7 dagen na ontvangst van de retour, staat het aankoopbedrag van het sieraad weer terug op je rekening. We doen ons uiterste best om het bedrag zo snel mogelijk terug te storten!